Середа, 25.12.2024, 16:35
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ Бучацьке професійно - технічне училище

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Дистанційне навчання

Урок на тему "Технологія приготування фаршів" ІІ курс (виклада Шеленко К.І.)
[ Викачати з сервера (3.67 Mb) ] 10.04.2020, 19:33

Приготування фаршів

 

Начинки використовують при приготуванні багатьох борошняних кондитерських виробів. Асортимент начинок широ­кий, готують їх з різних продуктів: м’яса, субпродуктів, риби, ово­чів, фруктів, грибів, яєць тощо.

Для багатьох начинок, до яких не входить крупа, щоб надати їм соковитості й в’язкості, використовують соус. До складу соусу входять пасероване борошно і бульйон.

Категорія: Дистанційне навчання | Додав: golub_ira
Переглядів: 249 | Завантажень: 5 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук

Copyright PTU-26 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz