Четвер, 26.12.2024, 04:09
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ Бучацьке професійно - технічне училище

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли » Дистанційне навчання

Урок з предмету "Технологія приготування їжі" ІІ курс (Викладач Шеленко К.І.)
[ Викачати з сервера (603.5 Kb) ] 22.04.2020, 15:52

2 курс професія «Кухар;Кондитер»
Тема : «Технологія приготування тіста та виробів з нього»
Тема уроку : «Технологія приготування дріжджового тіста опарним і безопарним способом»

 

Категорія: Дистанційне навчання | Додав: golub_ira
Переглядів: 334 | Завантажень: 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук

Copyright PTU-26 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz