25.04.2017 року на базі ДПТНЗ «ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кондитер» серед учнів ПТНЗ.
Програма передбачала:
- візитну карту учня;
- виконання теоретичного завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки
- виконання практичного завдання, що передбачало приготування напівфабрикатів для торта (сироп для просочування, масляний крем, елементи оздоблення з шоколаду), а також оформлення торта на довільну тематику.Представником нашого училища була учениця ІІІ курсу Кулина Марія Петрівна. Учасницю готували викладач спецдисциплін Шеленко К.І. та майстри в/н Томчій Н.М. та Блащак О.Б..
-
|