Цю страву часто пропонують в елітних і бюджетних ресторанах, причому в різних варіаціях. Сьогодні майстер виробничого навчання, Машталір Надія Маркіянівна, запропонувала приготувати гарбузовий суп, класичний рецепт якого буде найбільш прийнятним як для дорослих, так і для дітей.
Завдяки харчовій цінності гарбуза — «королеви осені» — та способу приготування супу, дієтологи часто включають його в раціон при багатьох хворобах.
Бажаєте додати до раціону національного колориту? Пропонуємо приготувати гарбузовий суп-пюре з вершками, які додаємо наприкінці, щоб гармонійно покращити смак страви. У будь-якому разі, гарбузовий суп — чудовий за смаковими якостями, і ви неодмінно повинні його спробувати приготувати!
|