Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Тест по темі "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Тест по темі "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього
- Показником якості і сорту борошна є
смак
запах
колір
- Які білки утворюють клейковину борошна?
гліадин, глютенін
альбуміни, глобуліни
проламін і глобулін
- Тісто для вареників перед формуванням витримують
20-30 хв.
40-60 хв.
30-40 хв.
- Тісто для вареників розкачують товщиною
1-1,5 мм
1-1,5 см
2-3 мм
- Вареники формують
двома способами
чотирма способами
трьома способами
- Для млинчиків з м'ясом, сиром тісто підсмажують
з одного боку
з двох боків
зовсім не підсмажують
- Для просіювання борошна вищого гатунку використовують сито з діаметром отворів
2 мм
1,2 мм
3 мм
- Тісто для локшини домашньої витримують перед формуванням
20-30 хв.
30-40 хв.
60 хв.
- Борошно поділяють по клейковині на групи
три
чотири
дві
- Вареників на порцію подають
8-10 шт.
7-8 шт.
10-12 шт.
- М'ясну начинку готують
двома способами
одним способом
трьома способами
- Для в'язкості в м'ясну начинку додають
яйця
бульйон м'ясний
соус білий
- Для приготування начинки ліверної печінку
варять
припускають
смажать
- Вареники з маком подають
з розтопленим маслом, медом
з розтопленим маслом, сметаною
з сметаною, солодкими соусами
- Тісто для пельменів розкачують товщиною
1-1,5 см
1-1,5 мм
3-4 мм
- Пельменів на порцію подають
14-15 шт.
16-18 шт.
5-8 шт.
- Маса 1 штуки пельменів повинна бути
15-18 г
10-15 г
12-13 г
- Тісто для галушок перед формуванням витримують
20-30 хв.
30-40 хв.
50 хв.
- Галушки нарізують на квадратики розміром
3х3 см
5х5 см
6х6 см
- Галушок на порцію подають
300 г
200 г
250 г
- Локшину домашню підсушують при температурі
60-80°С
30-40°C
40-50°C
- До галушок подають грибний соус, на 1 порцію в кількості
75 г
100 г
50 г
- Скільки 3%-го оцту подають до 1 порції пельменів?
20 г
25 г
30 г
- Пельмені формують
двома способами
трьома способами
одним способом
- Вареники з ліверною начинкою подають
з розтопленим маслом, шкварками з цибулею
з розтопленим маслом, сметаною
з олією або підсмаженою цибулею на олії
- Підготовлену капусту для начинки зі свіжої капусти смажать у жаровій шафі при температурі
160-180°С
200-220°С
180-200°С
- Маса однієї штуки пельменів має бути
12-13 г
15-20 г
5-6 г
|
Категорія: Новини | Додав: golub_ira (25.03.2020)
|
Переглядів: 698
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
| | |