Метою уроку було практично закріпити учнями набуті теоретичні знання з спецпредметів, розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність під час роботи з інструкційно-технологічними картками та вирішення проблемних і виробничих ситуацій, розвивати вміння оцінки якості готових виробів.
Найбільше учнів зацікавило приготування бутербродів закусочних (канапе), а також подача м’ясного, рибного, овочевого салатів в корзинках. Було приготовлено бутербродний торт «Святковий», оформлений композицією з овочів.
Під час уроку учні розвивали в собі самостійність; уміння орієнтуватись у виробничих процесах; пізнавальну активність та здібності до естетичного оформлення страв із використанням новітніх технологій.
Найбільш загальна характеристика сучасного уроку – це показник самостійності і активності учнів, що і було відмічено на уроці виробничого навчання у Блащак О.Б..
|