Майстер виробничого навчання Машталір Н.М. разом з учнями Ющак Давидом та Лісецькою Марійкою провела майстер - клас з теми "Приготування напіввідкритих пирогів". Головним чином увага майстра виробничого навчання була сконцентрована на формуванні в учнів практичних навичок. Учні активно приймали участь у обговоренні можливих недоліків готової продукції та напівфабрикатів, уважно спостерігали за особистим показом трудових прийомів майстра в/н. В цілому урок пройшов на достойному рівні, матеріал викладався чітко, лаконічно, використовувались наочні технічні засоби та демонструвалися вироби готової продукції із різними видами оформлення і подачі. Під час пояснення матеріалу, Надія Маркіянівна використовувала професійну сучасну термінологію та робила посилання на нові та цікаві джерела інформації.
|