«Професія кухаря-це стабільність сьогодні,
впевненість завтра,
успішність завжди»
Головне завдання кухаря – готувати не тільки смачну страву, але й корисну та поживну. Готування їжі – давнє мистецтво! Адже "Добрий кухар вартий семи лікарів”, - так мовить народне прислів’я. Кожен народ має свої традиції і особливості харчування, пов’язані з географічним положенням, кліматом, історією країни, її економікою, бо кожна людина має право на смачну та корисну їжу. Знання кулінарних секретів можна розглядати з такої точки зору: поступовоми будемо все більше й більше переконуватися в тому, що тільки здорове може бути красивим. А в тому, що наше здоров’я залежить від правильного харчування, немає сумніву.
Кажуть, що істина породжується в суперечці, пізнається в змаганні. Професійний конкурс - це також суперечка , також змагання. Учні змагаючись показують свою майстерність знання, вміння і навики. Підтверджують , що вони гідні своїх наставників старших товаришів. Професійні конкурси породжують і розвивають творче відношення до праці.
02 квітня 2019 року відбувся обласний конкурс фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Кухар».
Від нашого закладу приймав участь учень 36 групи Лопушанський Андрій Ігорович. Учень показав набуті знання та практичні навички і завдяки наполегливості досягнув високих результатів. Юний кухар здобув друге призове місце.
Звичайно, хочеться висловити щиру вдячність батькам за належне виховання сина. Наш учбовий заклад гордиться досягненням Андрія і щиро дякуємо за прикладені зусилля у здобутті призового місця по професії "Кухар".
|