Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
У категорії матеріалів: 261 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 4 ... 26 27 » |
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
ТЕМА:Проїзд пішохідних переходів, зупинок транспортних
засобів та залізничних переїздів. |
Тема уроку: Політико- географічне положення України. Політико- економічна оцінка державного кордону України.
Мета уроку:
- Узагальнити знання про Україну як частину геопростору, систематизувати знання про політико-географічне положення України.
- Розвивати аналітичне мислення, громадську компетентність.
- Виховувати патріотизм, відповідальність за розбудову своєї країни.
|
Основні пунктограми в речення з прямою мовою та в діалозі |
УРОК 32. Правила ведення суперечки. Теза й аргумент
Мета: поглибити знання учнів про особливості ведення суперечки; розвивати мовленнєво-комунікативні вміння вести дебати; удосконалювати правописні навички; виховувати толерантність |
ТЕМА: Машини для захисту рослин.
Питання вивчення матеріалу теми:
1. Методи боротьби з шкідниками,хворобами рослин,бур’янами.
2. Агротехнічні вимоги.
3. Протруювачі насіння.
4. Підготовка машин до роботи.
5. Обприскувачі.
6. Робочі органи обприскувачів.
7. Регулювання обприскувачів на задану норму внесення робочої рідини.
|
Урок виробничого навчання №16.
Тема уроку: Організація робочого місця та вимоги безпеки праці при покритті поверхонь лаками. Ознайомлення з робочим інструментом маляра.
24.03.2020р. |
Тема Акрилова технологія нарощування нігтів на типсах |
Тема програми : ТЕХНОЛОГІЯ КИСНЕВОГО РІЗАННЯ
Тема уроку : РІЗАННЯ МЕТАЛУ РІЗНОГО ПРОФІЛЮ. Точність та якість різання. ( теоретичний матеріал для дистанційного опрацювання учнями ) |
Група №36
Пісочні торти виготовляють з двох чи більше пісочних коржів, яким перед випіканням надають відповідної форми (круглої, квадратної чи прямокутної) і випікають на сухих, чистих листах при температурі 230° - 240 °C. Випечені й охолоджені коржі склеюють масляним кремом чи фруктовою начинкою, але начинка повинна мати кислуватий смак. Для тортів масою 1 кг діаметр круглих пісочних коржів становить 200 мм, розмірів квадратних – 180х180 мм. |
|
|
| | |