П'ятниця, 31.01.2025, 12:51
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ Бучацьке професійно - технічне училище

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

У категорії матеріалів: 266
Показано матеріалів: 71-80
Сторінки: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 26 27 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Робота зовнішніх сил у термодинаміці визначається так :

А= −Аr =− p V

Новини | Переглядів: 416 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

ТЕСТИ ДО ТЕМИ: « ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ТА ПІДГОТОВКА ЇЇ ДО ВИРОБНИЦТВА»

 

Новини | Переглядів: 773 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Значення солодких страв в харчуванні. Класифікація. Загальна характеристика сировини для приготування солодких страв.

Новини | Переглядів: 439 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Людина може існувати тільки завдяки вживання харчових продуктів. Вони є основним джерелом здоров'я і працездатності людини. Для життєдіяльності організму, для здійснення процесів обміну речовин, потрібні живильні речовини, вода і кисень. Кисень, одержуваний з повітря, за якістю завжди однаковий. Мінеральний склад води незначно коливається залежно від місця знаходження питного джерела. Вступники ж в організм харчові речовини надзвичайно різноманітні за якісним складом. Кількість споживаної людиною їжі теж різна. З їжею людина повинна отримувати речовини, які входять до складу організму і постійно, на протязі всього життя, витрачаються.

Новини | Переглядів: 391 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Локшина буде відмінною заміною борошняним виробам, адже ви точно будете знати, з чого вона зроблена.

Новини | Переглядів: 518 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Овочі володіють високими харчовими, смаковими та дієтичними якостями. Вони постачають організму людини в легкозасвоюваній формі вітаміни (С, В1, В6, провітамін А-каротин, Е, РР і В), цукру, незамінні амінокислоти, білки, жири, клітковину, мінеральні солі і ферменти. Виключно велике значення свіжих овочів, як джерела вітаміну С, який міститься лише в продуктах рослинного походження. Разом з тим, включення овочів в щоденний раціон регулює травлення і підвищує біологічну цінність іншої їжі.

Новини | Переглядів: 724 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

З холодних рибних закусок домашнього приготування найбільш популярними є закуски з солоного оселедця.

Новини | Переглядів: 660 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Для приготування закусок і холодних страв використовують сир молочний тільки з пастеризованого молока.

Новини | Переглядів: 505 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Мета:

закріпити і поглибити знання учнів з розділу “Односкладні речення”;

структурувати вивчений теоретичний матеріал шляхом виконання відповідних вправ;

розвивати  творчі вміння самостійно розв’язувати нові пізнавальні завдання, спостережливість, уважність, кмітливість як важливі елементи розумової діяльності людини;

удосконалювати вміння аналізувати, порівнювати, систематизувати й узагальнювати, доводити й обґрунтовувати;

формувати цілісну систему особистих знань восьмикласників з теми;

•виховувати розуміння про загальнолюдські цінності: національну свідомість, повагу до культури України, шанобливе ставлення до родини.

Новини | Переглядів: 1243 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Мета уроку: охарактеризувати основні напрями внутрішньої політики Української держави, розкрити обмеженість соціальної бази гетьманських реформ; підвести учнів до висновку, що політика Української держави залежала від країн Четверного союзу і не мала перспектив для утвердження незалежності; закріпити навички зіставлення історичного матеріалу, вміння розглядати події в конкретно-історичних умовах; виховувати в учнів громадську позицію, сприяти утвердженню демократичних ідеалів.

Новини | Переглядів: 474 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук

Copyright PTU-26 © 2025
Зробити безкоштовний сайт з uCoz