Понеділок, 16.06.2025, 07:05
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ Бучацьке професійно - технічне училище

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Новини

У категорії матеріалів: 279
Показано матеріалів: 81-90
Сторінки: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 27 28 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Іржаві і темні плями від різних смолистих речовин або мінеральних масел, що не висихають, можуть проступати з нижніх шарів штукатурки. Плями утворюються також у разі застосування в ґрунтувальних сумішах оліф поганої якості. Щоб усунути цей недолік, дефектні ділянки поверхні з іржавими плямами зачищають пемзою і промивають 3%-м розчином соляної кислоти. Після висихання поверхні ці місця покривають двома-трьома шарами шелакового лаку або білої нітроемалевої фарби. Плями іншого походження зчищають і промивають 5%-м розчином лугу у воді

Новини | Переглядів: 613 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Після того, як Ви визначилися з поверхнею і типом фарби, зробили вибір валика для фарбування, можна власне і приступати до фарбування. Ясна річ, що поверхня повинна бути підготовлена належним чином, пошпакльована  «під фарбування»  і погрунтована   під відповідний тип фарби.

Новини | Переглядів: 504 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Робота зовнішніх сил у термодинаміці визначається так :

А= −Аr =− p V

Новини | Переглядів: 425 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

ТЕСТИ ДО ТЕМИ: « ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ТА ПІДГОТОВКА ЇЇ ДО ВИРОБНИЦТВА»

 

Новини | Переглядів: 813 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Значення солодких страв в харчуванні. Класифікація. Загальна характеристика сировини для приготування солодких страв.

Новини | Переглядів: 448 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Людина може існувати тільки завдяки вживання харчових продуктів. Вони є основним джерелом здоров'я і працездатності людини. Для життєдіяльності організму, для здійснення процесів обміну речовин, потрібні живильні речовини, вода і кисень. Кисень, одержуваний з повітря, за якістю завжди однаковий. Мінеральний склад води незначно коливається залежно від місця знаходження питного джерела. Вступники ж в організм харчові речовини надзвичайно різноманітні за якісним складом. Кількість споживаної людиною їжі теж різна. З їжею людина повинна отримувати речовини, які входять до складу організму і постійно, на протязі всього життя, витрачаються.

Новини | Переглядів: 399 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Локшина буде відмінною заміною борошняним виробам, адже ви точно будете знати, з чого вона зроблена.

Новини | Переглядів: 529 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Овочі володіють високими харчовими, смаковими та дієтичними якостями. Вони постачають організму людини в легкозасвоюваній формі вітаміни (С, В1, В6, провітамін А-каротин, Е, РР і В), цукру, незамінні амінокислоти, білки, жири, клітковину, мінеральні солі і ферменти. Виключно велике значення свіжих овочів, як джерела вітаміну С, який міститься лише в продуктах рослинного походження. Разом з тим, включення овочів в щоденний раціон регулює травлення і підвищує біологічну цінність іншої їжі.

Новини | Переглядів: 754 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

З холодних рибних закусок домашнього приготування найбільш популярними є закуски з солоного оселедця.

Новини | Переглядів: 684 | Додав: golub_ira | Дата: 19.03.2020 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук

Copyright PTU-26 © 2025
Зробити безкоштовний сайт з uCoz