Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
У категорії матеріалів: 279 Показано матеріалів: 81-90 |
Сторінки: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 27 28 » |
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Іржаві і темні плями від різних смолистих речовин або мінеральних масел, що не висихають, можуть проступати з нижніх шарів штукатурки. Плями утворюються також у разі застосування в ґрунтувальних сумішах оліф поганої якості. Щоб усунути цей недолік, дефектні ділянки поверхні з іржавими плямами зачищають пемзою і промивають 3%-м розчином соляної кислоти. Після висихання поверхні ці місця покривають двома-трьома шарами шелакового лаку або білої нітроемалевої фарби. Плями іншого походження зчищають і промивають 5%-м розчином лугу у воді |
Після того, як Ви визначилися з поверхнею і типом фарби, зробили вибір валика для фарбування, можна власне і приступати до фарбування. Ясна річ, що поверхня повинна бути підготовлена належним чином, пошпакльована «під фарбування» і погрунтована під відповідний тип фарби. |
Перший закон термодинаміки |
Робота зовнішніх сил у термодинаміці визначається так :
А= −Аr =− p∆ V |
ТЕСТИ ДО ТЕМИ: « ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ТА ПІДГОТОВКА ЇЇ ДО ВИРОБНИЦТВА»
|
Значення солодких страв в харчуванні. Класифікація. Загальна характеристика сировини для приготування солодких страв. |
Людина може існувати тільки завдяки вживання харчових продуктів. Вони є основним джерелом здоров'я і працездатності людини. Для життєдіяльності організму, для здійснення процесів обміну речовин, потрібні живильні речовини, вода і кисень. Кисень, одержуваний з повітря, за якістю завжди однаковий. Мінеральний склад води незначно коливається залежно від місця знаходження питного джерела. Вступники ж в організм харчові речовини надзвичайно різноманітні за якісним складом. Кількість споживаної людиною їжі теж різна. З їжею людина повинна отримувати речовини, які входять до складу організму і постійно, на протязі всього життя, витрачаються. |
Локшина буде відмінною заміною борошняним виробам, адже ви точно будете знати, з чого вона зроблена. |
Овочі володіють високими харчовими, смаковими та дієтичними якостями. Вони постачають організму людини в легкозасвоюваній формі вітаміни (С, В1, В6, провітамін А-каротин, Е, РР і В), цукру, незамінні амінокислоти, білки, жири, клітковину, мінеральні солі і ферменти. Виключно велике значення свіжих овочів, як джерела вітаміну С, який міститься лише в продуктах рослинного походження. Разом з тим, включення овочів в щоденний раціон регулює травлення і підвищує біологічну цінність іншої їжі. |
З холодних рибних закусок домашнього приготування найбільш популярними є закуски з солоного оселедця. |
|
|
| | |